Welkom bij Fotoclub d’ Ontspanner in Bolsward

Hieronder een impressie van de opening van onze tentoonstelling Bolsward Anders in het kader van Kulturele Hoofdstad 2018. Onder de foto meer informatie over onze club.

Compilatie opening Bolsward Anders

Met plezier tonen de leden van d’Ontspanner hun meest bijzondere foto’s. Soms zijn deze foto’s gemaakt voor het thema van een clubavond.
Veelal is het autonoom werk: fotograferen wat je zelf het leukst vindt. Dat kan natuur-, landschaps-, architectuur-, tabletop- of modelfotografie zijn. Ook voor met Photoshop bewerkte beelden is ruimte.

Maandelijks (1e donderdag van de maand) komen wij bij elkaar in het centrum van Bolsward en bespreken wij positief-kritisch elkaars beelden, die zowel op papier als digitaal worden getoond. Door het bespreken ga je nóg beter kijken en leer je je camera verder kennen. Tegelijkertijd kun je inspiratie opdoen door andere beelden dan die je zelf maakt.

Regelmatig gaan we gezamenlijk op fototocht, organiseren we een workshop, een bijzondere avond of een lezing. Daardoor blijf je enthousiast en het bevordert je ontwikkeling als fotograaf.
Het enthousiasme zie je terug in de beelden op onze jaarlijkse tentoonstelling tijdens de Heamielweek in Bolsward én op onze vernieuwde website.

Informatie over seizoen 2016-2017 vind je op onze website.
Wil je zelf een keer een clubavond meemaken?
Dat kan, maar neem tevoren even contact op met:

Henk Tigchelaar T: 0515-574894, M: 06-41745694

Expositie Bolsward Anders

De expositie Bolsward Anders in en rond de Martinekerk te Bolsward.
Tot maandag, 10 september 2018

Workshop Photoshop KH2018

Op zaterdag, 1 september 2018

Onderwerp: vrij
Op donderdag, 6 september 2018

Onderwerp: verbinding
Op donderdag, 4 oktober 2018

Dagtocht

Bestemming nog niet bekend.
Op zondag, 14 oktober 2018

Clubavond

Onderwerp: Vrij (Digitale foto’s: serie van 3)
Op donderdag, 1 november 2018